Ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρ. Μέτιος.

Συνεχίζει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ τον «πόλεμο» ανακοινώσεων με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το θέμα της έγκρισης από το Υπουργείο Οικονομικών 1,6 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακατασκευή της γέφυρας Κομψάτου που κατέρρευσε και για εργασίες συντήρησης της παλιάς γέφυρας της περιοχής.

«Η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι υπέρ της εποικοδομητικής συνεργασίας με όλους ανεξαιρέτως τους βουλευτές και τα πολιτικά κόμματα, πολλώ μάλλον με το κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση, και επιζητεί τη συνδρομή τους στην προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή μας», αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, και τονίζει στη συνέχεια:

«Για το θέμα αυτό άλλωστε, δεν χρειάστηκε μέχρι σήμερα να υπάρξει καμία ιδιαίτερη ανακοίνωση ή διευκρίνιση. Παρακαλούμε όμως τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, στις ανακοινώσεις της, να αποδίδει τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση, έχοντας πάντα κατά νου τον θεσμικό ρόλο και τις αρμοδιότητες του καθενός. Το ζήτημα της πτώσης της γέφυρας Κομψάτου δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση».

Υπενθυμίζεται πως μετά τη γνωστοποίηση εκ μέρους της Ν.Ε. Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, της έγκρισης του κονδυλίου ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, υπήρξε ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που έκανε λόγο για τις ενέργειες προς την ίδια κατεύθυνση της Διοίκησή της, ενώ ακολούθησε ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.