Περιήγηση στο πεδινό τμήμα της Αρχαίας Εγνατίας Οδού στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Via Egnatia, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ιστορία της Αρχαίας Εγνατίας Οδού και την πορεία της έρευνας και ανάδειξής της στην περιοχή, από την τέως Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου, Επίτιμη Διευθύντρια Αρχαιοτήτων κ. Πολυξένη Τσατσοπούλου.

Πληροφορίες:

– Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

– Η μετάβαση στα σημεία περιήγησης θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο.

– Σημείο εκκίνησης ορίζεται το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου & Ψαρών).

– Ώρα συγκέντρωσης: 8:30 π.μ. / Ώρα αναχώρησης 9 π.μ.

– Δηλώσεις συμμετοχής: έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 08:30 – 15:00, στο τηλέφωνο 25513-55329 (Παρδαλίδου Χρυσαφένια και Σκεύα Ελένη), και ηλεκτρονικά στο politismos@gmail.com δηλώνοντας τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν και τα τηλέφωνα επικοινωνίας μαζί τους.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται για τη δική τους διευκόλυνση, να φορούν κλειστά αναπαυτικά παπούτσια και να έχουν απαραίτητα μαζί τους καπέλο για τον ήλιο και δροσερό νερό.

Το πρόγραμμα του 2ου Via Egnatia