Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Via Egnatia, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού – Αθλητισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, διοργανώνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9 π.μ. περιήγηση στο πεδινό τμήμα της Αρχαίας Εγνατίας Οδού, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σχετική ενημέρωση για την ιστορία της Αρχαίας Εγνατίας Οδού και την πορεία της έρευνας και ανάδειξής της στην περιοχή, θα παρέχει στους συμμετέχοντες εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου.

Η μετάβαση στο σημείο περιήγησης θα γίνει με λεωφορείο. Σημείο εκκίνησης ορίζεται το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου & Ψαρών. Ώρα συγκέντρωσης 8:30 π.μ. Ώρα αναχώρησης 9 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 08:30 – 15:00 στο τηλέφωνο 25513-55325 (κ. Σκεύα Ελένη), ή ηλεκτρονικά στο e-mail: politismos@gmail.com δηλώνοντας τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν και τα αντίστοιχα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται για τη δική τους διευκόλυνση να φορούν κλειστά αναπαυτικά παπούτσια και να έχουν απαραίτητα μαζί τους καπέλο για τον ήλιο και δροσερό νερό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.