ΜΠΑ 5Αξιοπρόσεκτες και ελπιδοφόρες εμφανίσεις πραγματοποίησαν αθλητές της ομάδας μπάντμιντον του Α.Σ. Δημοκρίτειο Κομοτηνής συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Μπάμπη Ιορδάνου, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ19 που πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο Αττικής.

Ο Κυριάκος Αποστόλου απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Τηλέμαχο Βουκουρεσλή του Εθνικού με 2-0 σετ και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον Γιώργο Κτενά από την Πάτρα.

Ο Κώστας Τζεβελεκίδης αντιμετώπισε τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο από το Λαύριο και ηττήθηκε 2-0 στα σετ.

Μάλιστα στο διπλό άγγιξαν την έκπληξη απέναντι στους Πατρινούς Λάμπρο Κουβεριανό και Χρήστο Καρατζά, χάνοντας τελικά με 2-1 σετ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και οι δύο αθλητές από την Κομοτηνή είναι μόνο 16 ετών, και αντιμετώπισαν μεγαλύτερους στην ηλικία και πιο προχωρημένους αντιπάλους.   

ΜΠΑ 8Άξιο επίσης αναφοράς, το ότι οι Πασχάλης Μελικίδης (χρυσό στο μονό και στο διπλό αντρών), Λάμπρος Κουβεριανός (χάλκινο στο απλό αντρών), και Παναγιώτης Ζιάς, που ανήκουν σε ομάδες του Σιδηροκάστρου Σερρών και της Πάτρας, προπονούνται με τον Α.Σ. Δημοκρίτειο στην Κομοτηνής, καθώς είναι φοιτητές στο ΔΠΘ.

Στις 26 Μαρτίου ακολουθεί στην Ξάνθη το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κ17 και Α-Γ, ενώ έπεται στις 8 και 9 Απριλίου, και το αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, όπου το παρών θα δώσει ξανά ο Α.Σ. Δημοκρίτειο με αρκετούς αθλητές, μεταξύ των οποίων οι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ, Αχιλλέας Τσαρτσίδης από το Σιδηρόκαστρο και Άννα Δαμακούδη από τη Θεσσαλονίκη.