Παύλος Πολάκης και Ρέντσο Πιάνο έρχονται στην Κομοτηνή για το νέο Νοσοκομείο!

Θα συναντηθούν με τον Διοικητή του Σισμανόγλειου Γ.Φιλιππίδη και θα κάνουν «αυτοψία» στο οικόπεδο όπου θα ανεγερθεί το καινούργιο νοσηλευτικό ίδρυμα
nosokomeio

Η στιγμή που οι μπουλντόζες θα πιάσουν δουλειά για την κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου της Κομοτηνής, φαίνεται πως δεν απέχει πολύ. Οι προετοιμασίες ήταν διαρκείς κατά τους μήνες που ακολούθησαν της γνωστοποίησης ότι το νέο Νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με χρηματοδότηση από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα γύρω από το ζήτημα.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως μαθαίνουμε, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης προγραμματίζει να βρεθεί στην Κομοτηνή, συνοδευόμενος από τον σπουδαίο Ιταλό αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο, τη «σφραγίδα» του οποίου θα φέρει το νέο Νοσοκομείο.

Η επίσκεψη, εκτός σοβαρού απροόπτου, θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες και και προορισμοί των δύο ανδρών θα είναι αφενός το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου θα έχουν συνάντηση με τον διοικητή κ. Γιώργο Φιλιππίδη, αφετέρου το οικόπεδο στο οποίο θα ανεγερθεί το καινούργιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood