ΠΑΥΛ– Ενημέρωση από τους γενικούς δ/ντές της Περιφέρειας έλαβε ο νέος Περιφερειάρχης, ζητώντας τους να βρίσκονται αδιαλείπτως σε ετοιμότητα και θέτοντας σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Συνάντηση εργασίας με τους Γενικούς Διευθυντές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, είχε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης, λαμβάνοντας μια καταρχήν ενημέρωση για τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν στη διοικητική λειτουργία και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο κ. Παυλίδης, περιγράφοντας τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας από τη νέα διοίκηση, καθώς και την ανάγκη διόρθωσης του Οργανισμού της Περιφέρειας, προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται καλύτερα και χωρίς στεγανά μεταξύ των Περιφερειακών  Ενοτήτων, τόνισε ότι «οι Γενικοί Διευθυντές πρέπει να έχουν ενεργό και αποφασιστικό ρόλο, και όχι απόμακρο και επιτελικό, όπως γινόταν έως τώρα».

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός, οτι ζήτησε «τα τηλέφωνα όλων να είναι ανοιχτά ανά πάσα στιγμή για έκτακτα προβλήματα και ζητήματα».

Συνοψίζοντας τη βασική του διοικητική φιλοσοφία, σημείωσε με νόημα: «Είναι ανάγκη να πάρουμε την υπόθεση της ανάπτυξης της Περιφέρειας στα χέρια μας όλοι μαζί».