«Δεν δεχόμαστε κριτική από αυτούς που για ότι δεν αφορά τα του οίκου τους είναι λαλίστατοι, άλλα για τα δικά τους κακώς κείμενα μένουν άφωνοι».

«Ως Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, θέλοντας να σχολιάσουμε την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την προσχώρηση του Ιλχάν  Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, έχουμε να πούμε τα εξής:

Αυτές οι τακτικές εντυπωσιασμού του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης δε θα τον βοηθήσουν στην απέλπιδα προσπάθειά του να ξαναβγεί στην κοινωνία μετά από τις βαριές αντιλαϊκές μεθόδους που εφάρμοσε. Όλα αυτά φυσικά σε αντίθεση με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Ως εκ τούτου δεν δεχόμαστε κριτική από αυτούς που για ότι δεν αφορά τα του οίκου τους είναι λαλίστατοι, άλλα για τα δικά τους κακώς κείμενα μένουν άφωνοι.

Υπό κάποιες συνθήκες δεν θα διαφωνούσαμε με το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, όμως παρ’ όλη τη δημοσκοπική κατάρρευση και την απαξίωση που δέχεται από τον κόσμο, θα τον συμβουλεύαμε να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας και να αφήσει τους άναρχους τακτικισμούς.

Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη είναι γεγονός, και σίγουρα αυτό τρομάζει ακόμα περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες γίνονται κομμάτι αυτής της προσπάθειας.

Καταληκτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης καλό θα ήταν να κάνει και λίγη αυτοκριτική και να μη σπεύδει να ασκήσει κριτική για να μην κριθεί ο ίδιος, διότι ο λαός έχει αποφασίσει ήδη και θα τον επανατοποθετήσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».