«Πράσινο» από την Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στην κυριότητα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών ανήκει πλέον το οικόπεδο και το κτίο της πρώην ΔΟΥ Σαπών. Το ευχάριστο αυτό νέο, που αποτελεί και δικαίωση για την τοπική κοινωνία, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών. Την υπογραφή της για την παραχώρηση της πρώην ΔΟΥ έβαλε η Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Κατερίνα Παπανάτσιου.

Σε γραπτή του δήλωση με αφορμή τη θετική αυτή εξέλιξη ο Δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών, Γιάννης Σταυρίδης, τονίζει:

«Σήμερα είναι μία καλή μέρα για το Δήμο μας, για τον τόπο μας. Ένας αγώνας που ξεκινήσαμε, όπως όλοι ξέρουν, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής δικαιώθηκε: το κτίριο της τέως ΔΟΥ Σαπών επέρχεται στον Δήμο μας αφού η αρμόδια Υφυπουργός κ. Κατερίνα Παπανάτσιου έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, αποδεχόμενη τη σχετική θετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και δια σχετικής αποφάσεως της στις 2/11/2017 παραχωρεί το κτίριο στο Δήμο Μαρώνειας-Σαπών.

Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω την κα Υπουργό για την εξέλιξη αυτή που θα έχει πολλαπλές θετικές συνέπειες για το Δήμο μας, καθώς και τους βουλευτές, τοπικούς αλλά και μη, την Ένωση Επαγγελματιών Σαπών και όλους όσοι συνέδραμαν την προσπάθεια του Δήμου αξιολογώντας την ως προτεραιότητα.

Η αξιοποίηση του κτιριακού αυτού συγκροτήματος θα προχωρήσει λίαν συντόμως. Ο αγώνας μας για την διεκδίκηση και άλλων υποδομών προς αξιοποίηση συνεχίζεται σιωπηρά αλλά απρόσκοπτα».