Παραιτήσεις “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και σε Θεσ/νίκη, Κοζάνη, Φλώρινα

Φυλλορροεί το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
ΑΝΕΛ 9

Φυλλορροούν και σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Φλώρινα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με παραιτήσεις τοπικών στελεχών μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του κόμματος περί στήριξης του Πάνου Καμμένου από το σύνολο των κομματικών οργανώσεων σε Μακεδονία και Θράκη.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης και αιρετό μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, Χρήστος Μπανιώρας, δηλώνοντας: «Παραιτούμαι όντας ο πρώτος από τη Θεσσαλονίκη Ανεξάρτητος Έλληνας που πολύ πριν ανακοινωθεί το κίνημα συντάχθηκα στις ιδέες και στα πιστεύω που πρεσβεύαμε. Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενος γιατί συμβάλαμε στον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, γιατί ταπεινώσαμε τους αγνούς ανθρώπους που μας ακολούθησαν. Παραιτούμαι γιατί η ιδρυτική μας διακήρυξη έγινε κουρελόχαρτο στα χεριά λάθος ανθρώπων. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από φίλους και συναγωνιστές που οι μικρές μου δυνάμεις δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τη συμφορά, και δίνω ραντεβού μαζί τους στους νέους αγώνες που ξεκινάνε για την πατρίδα μας».

Την ίδια ώρα, παραιτήθηκαν άλλα δώδεκα στελέχη του κόμματος του Πάνου Καμμένου, μεταξύ των οποίων και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Πλακεντάς. Όπως αναφέρουν, «κατόπιν των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και του κράτους των Σκοπίων, μιας συμφωνίας που σχεδόν σε όλα της τα σημεία παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα στη βάση της προγραμματικής σύμπραξης για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η μόνη πράξη τήρησης της αξιοπρέπειάς μας είναι η υποβολή των παραιτήσεων μας προς τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο ξεκινήσαμε ένα ταξίδι ψυχής με αποκλειστικό σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδας από τις αλυσίδες των μνημονίων, είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός, ο οποίος όμως έκανε απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων. Η αποχώρησή μας από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέσω της παρούσας παραίτησης, δεν σημαίνει ότι ο αγώνας μας ενάντια στη διαπλοκή και στους εκφραστές της σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική νίκη απέναντι σε αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας όμηρο οικονομικών συμφερόντων και στο χείλος της καταστροφής. Παραμένουμε Ανεξάρτητοι-Παραμένουμε Έλληνες».

Την επιστολή συνυπογράφουν οι:

1. Μάρκος Βύρλιος (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)

2. Παναγιώτης Πλακεντάς (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο)

3. Γιάννης Γκουντιός (Συντονιστική Κοζάνης-Πολιτευτής)

4. Πέτρος Γώγος (Συντονιστική Φλώρινας-Γραμματεία Οργανωτικού/Δυτ. Μακεδονία)

5. Γιώργος Γκολιάς (Συντονιστική Κοζάνης)

6. Απόστολος Καλαϊτζόπουλος (Συντονιστική Κοζάνης)

7. Σπύρος Σπυρίδης (Συντονιστική Κοζάνης/Υπεύθυνος Τύπου)

8. Καρυοφύλλης Τσαμόγλου (Συντονιστική Κοζάνης)

9. Παύλος Τσότσος (Συντονιστική Κοζάνης)

10. Αναστάσιος Διαμαντής (Συντονιστική Κοζάνης)

11. Αναστασία Πράπα (Συντονιστική Κοζάνης)

12. Βασίλειος Χαρακίδας (Συντονιστική Κοζάνης).

 

 

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood