• Ενοχλήσεις ο Ιγκόρ, συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα ο Μπαϊκαρά.

Με απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εντός έδρα αναμέτρηση του Σαββάτου (19:15) με τη Βέροια στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα με μπάλα, και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα, δούλεψαν αρχικά στο κομμάτι της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας, και κατόπιν, χωρισμένοι σε ομάδες ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται, έδωσαν έμφαση στην αμυντική και στην επιθετική τακτική, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι τραυματίες Γαβριηλίδης, Ντιγκινί και Βάλτερ, στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ηλιάδης, εν αναμονή των ιατρικών εξετάσεων που θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ενώ από ενοχλήσεις ταλαιπωρείται και ο Ίγκορ. Ο Μπαϊκαρά ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και μετά συνέχισε το ειδικό πρόγραμμά του με τον γυμναστή του Πανθρακικού Σάκη Παντελίδη.

Η προετοιμασία των πρασίνων ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ομάδα της Μακεδονίας, θα ολοκληρωθεί αύριο (Παρασκευή) το απόγευμα.