Με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (19:15) με αντίπαλο τη Βέροια για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα άρχισε με τρέξιμο, ζέσταμα με μπάλα, και ασκήσεις τεχνικής, και συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας κυρίως σε μικρούς χώρους, ενώ πριν το οικογενειακό διπλό, το βάρος από το προπονητικό επιτελείο έπεσε στον τομέα της τακτικής και της μεσοεπιθετικής ανάπτυξης.

Το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο επιστρέψας Μπαϊκαρά, ο οποίος ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στη συνέχεια γυμνάστηκε ατομικά υπό τις οδηγίες του γυμναστή του Πανθρακικού, Σάκη Παντελίδη, προκειμένου να φτάσει σταδιακά στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ντιγκινί για το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ένα μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Βάλτερ.

Προς το τέλος της προπόνησης και σε μια φάση του οικογενειακού διπλού, ο Ρόκα είδε τον Ηλιάδη να αισθάνεται ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα ο έμπειρος μέσος αύριο να υποβληθεί σε εξετάσεις για να εξακριβωθεί η κατάστασή του.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο με απογευματινή επίσης προπόνηση.