ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣΟ Πασχάλης Κυριαλάνης είναι ο νέος υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των τμημάτων υποδομής του Πανθρακικού.

Ο γεννημένος στην Κομοτηνή 59χρονος γυμναστής, είναι επίκουρος καθηγητής της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Έχει συγγράψει ερευνητικές εργασίες σε θέματα αξιολόγησης κινητικών ικανοτήτων και πρόληψης τραυματισμών, και ασχολείται ιδιαίτερα με τη μυϊκή ενδυνάμωση, την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων (ισορροπία, συναρμογή, ευκαμψία), και την επίδρασή τους στην πρόληψη των τραυματισμών.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την ακαδημία και τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, καθώς το αγωνιστικό έτος 2013-14 ήταν άμεσος συνεργάτης του Ζόραν Στοϊνοβιτς και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και εκγύμνασης της ομάδας Κ15, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση χωρίς να παρουσιάσει κανέναν μυικό τραυματισμό.

Για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ομάδων Κ-20, Κ-17 και Κ-15 που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League, στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ιδιαίτερα της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, έχοντας τον ρόλο του συμβούλου στα παραπάνω θέματα.