Υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος τελέστηκε χθες ο Αγιασμός του Πανθρακικού ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Το “παρών” έδωσαν οι παίκτες, ο μεγαλομέτοχος Τάσος Καραολάνης, ο πρόεδρος Δημήτρης Τζελέπης, ο προπονητής Μάνουελ Ρόκα και όλοι οι συνεργάτες του, καθώς και φίλαθλοι.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε προπόνηση που ήταν η μοναδική της ημέρας, αφού το πρωί οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό, μετά από ένα διήμερο διπλών προπονήσεων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής αλλά και τακτικής, φυσικής κατάστασης με παιχνίδια με μπάλα συνδυασμένα με τακτική, και οικογενειακό διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΟ Αντώνης Λαδάκης δείχνει πως μέρα με τη μέρα αισθάνεται όλο και καλύτερα και ακολουθεί μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο νεαρός Στέφανος Παπαρούνας. Από χθες στις προπονήσεις ενσωματώθηκε και ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος απουσίασε με άδεια τις δύο πρώτες ημέρες της προετοιμασίας προπονήσεων, ενώ αντίθετα απουσίασε ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος παρουσιάστηκε στον Στρατό.