– Αύριο Τετάρτη 8/7 ο Αγιασμός.

Μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων, η ομάδα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της.

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές έκαναν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν νωρίς το πρωί. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις αερόβιας προσαρμογής και τεχνικής. Στόχος του προπονητικού επιτελείου είναι να γίνει σταδιακά η προσαρμογή των παικτών στην επιβάρυνση που θα ακολουθήσει. Η ομάδα συγκεντρώθηκε ξανά στο αθλητικό κέντρο το απόγευμα, με την προπόνηση να ξεκινά με προθέρμανση και ασκήσεις με την μπάλα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα και των συνεργατών του, έκαναν αερόβιες ασκήσεις με μπάλα, παίζοντας παιχνίδια διατήρησης και κατοχής, αλλά και χωρίς μπάλα.

Με την έναρξη της προετοιμασίας ο προπονητής του Πανθρακικού έχει όλους τους παίκτες υγιείς στη διάθεσή του, αφού κι ο Αντώνης Λαδάκης άρχισε πλέον να προπονείται κανονικά, κάνοντας ταυτόχρονα και ειδικό ατομικό πρόγραμμα ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία για τον τραυματισμό του.

Οι διπλές προπονήσεις (πρωί κι απόγευμα) θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Η ομάδα θα κάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο προπονητικό της κέντρο ως τις 20 Ιουλίου, όταν και θα αναχωρήσει για τον Βώλακα Δράμας, όπου θα πραγμτοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας.

Αύριο Τετάρτη στις 18:30, θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, στο αθλητικό κέντρο.