Από δεξιά, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός Δ. Τζελέπης, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Α. Καραολάνης, και ο προπονητής της ομάδας Α. Μάντζιος.
Από δεξιά, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός Δ. Τζελέπης, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Α. Καραολάνης, και ο προπονητής της ομάδας Α. Μάντζιος.

Επίθεση κατά των…φαντασιόπληκτων δημοσιογράφων, τους οποίους μάλιστα ειρωνεύεται ευθέως, που με δημοσιεύματά τους θεωρούν δεδομένη την αντικατάσταση του Άκη Μάντζιου, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανθρακικός. «Αφήστε μας ήσυχους», διαμηνύεται με την ανακοίνωση, μέσω της οποίας υπογραμμίζεται με έμφαση το αδιασάλευτο οικογενειακό κλίμα της ομάδας και η στήριξη της διοίκησης σε παίκτες και προπονητή, ενώ δεν λείπει και το σαφές υπονοούμενο για στοχευμένη προσπάθεια πρόκλησης εσωτερικής αστάθειας στους κόλπους του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Όσο κι αν προσπαθείς να σωπάσεις, τελικά η αγανάκτηση δεν στο επιτρέπει…

Συγχαρητήρια στους δαιμόνιους ρεπόρτερ και αθλητικογράφους τοπικούς και μη, που από ότι φαίνεται ξέρουν περισσότερα κι από εμάς τους ίδιους.

Τελικά ποιον θα πάρουμε, με ποιον τα βρήκαμε, και ποιος μας απέρριψε;;; Στο τέλος μπερδευτήκαμε κι οι ίδιοι…(ας μας συγχωρήσουν οι προπονητές των οποίων τα ονόματα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, με τη διαβεβαίωση πως τίποτε δεν βγήκε από εμάς αλλά είναι προϊόντα φαντασίας).

Η ονοματολογία είναι μεγάλη αλλά η απάντηση και η μόνη αλήθεια είναι μία:Εκτίθεστε και θα συνεχίσετε, εάν δεν σταματήσετε.

Η ομάδα έχει Διοίκηση που έχει επιλέξει προπονητή, έχει παίκτες, και πάνω από όλα έχει εμπιστοσύνη σε όλουςΥπάρχει κλίμα οικογένειας που δεν κλονίστηκε και δεν θα κλονιστεί ποτέ γιατί απλά δεν θα το επιτρέψουμε, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το αλλάξουν ή το αμφισβητούν. Αν κι εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε το οτιδήποτε, θα το μάθετε, γιατί απλά εμείς θα το ανακοινώσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!!!».