Εκτός οι τραυματίες Μυρθιανός, Ψάλτης και Κουσίδης.

Με μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αυριανή (15:00), αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με τον Αγροτικό Αστέρα στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΗΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣΤο πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ενώ ακολούθως δόθηκε έμφαση στην τακτική, στα τελειώματα, καθώς και στην εκτέλεση κι αντιμετώπιση στατικών φάσεων.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι τραυματίες Μυρθιανός, Ψάλτης και Κουσίδης, ενώ αντίθετα, στη διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη τέθηκε ο Γαβριηλίδης που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

Η αποστολή των πρασίνων: Γκαραβέλης, Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Γκιντίδης, Μπουγαΐδης, Κυριαλάνης, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Μήλιος, Πλέγας, Μπεκατώρος, Φουρκάν, Κωστίκος, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης και Ζυγκερίδης.

Ο Πανθρακικός συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική δράση «Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα», καλεί τους φιλάθλους του κατά την προσέλευσή τους να συνεισφέρουν με τρόφιμα στον σάκο του γηπέδου.