ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β΄ ΠΑΓΩΝΑΚΗ ΣΑΡ. ΑντίγραφοΤο χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwodo Αστυνομικών-Πυροσβεστών, που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, κατέκτησε η Εβρίτισσα Αστυνόμος Β΄ Σαραντούλα Παγωνάκη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας. 

Σε συγχαρητήρια ανακοίνωσή τους το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, και η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης, αναφέρουν:

ΧΡΥΣΟ ΕΒΡΙΤΙΣΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσής μας, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο μέλος της Ένωσής μας, Αξιωματικό του Α.Τ. Ορεστιάδας, Αστυνόμο Β΄ Παγωνάκη Σαραντούλα, η οποία συμμετείχε και διακρίθηκε στους ΧΡΥΣΟ ΕΒΡΙΤΙΣΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ 2Πανευρωπαϊκούς αγώνες TAEKWODO Αστυνομικών-Πυροσβεστών στην Ισπανία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!

Η επιτυχία της αυτή μας κάνει τριπλά υπερήφανους, πρώτον διότι η τεράστια διάκριση αυτή προέρχεται από μέλος της Ένωσής μας, δεύτερον διότι αποτελεί ταυτόχρονα νίκη-διάκριση της Ελληνικής Αστυνομίας, και τρίτον για την επικράτηση της ελληνικής ομάδας στο άθλημα αυτό συνολικά, έναντι των λοιπών ευρωπαϊκών αποστολών.

Επ’ ευκαιρία θα θέλαμε να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη ζωή της, καθώς αποτελεί παράδειγμα για όλους μας, και την απόδειξη ότι όλα, με πίστη, θέληση και σωστή διαχείριση, μπορούν να επιτευχθούν, καθόσον εκτός από αθλήτρια, η «δική» μας Σαραντούλα, είναι συνάμα πετυχημένη Αξιωματικός, σύζυγος και μητέρα τεσσάρων τέκνων».