Τη δεύτερη θέση στο 15ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ αστυνομικών, κατέκτησε η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αντιμετωπίζοντας στον τελικό τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αττικής η οποία αποτελούνταν από έμπειρους εν ενεργεία αθλητές.

Στο τουρνουά, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, συμμετείχαν οι ομάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων: Βοιωτίας, Καρδίτσας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Ακαρνανίας, Κιλκίς, Καβάλας, Ιωαννίνων, Αττικής, Πιερίας, Χαλκιδικής, Λάρισας,  Σερρών.

Για την ομάδα της Ροδόπης αγωνίστηκαν οι Ντούρας, Μαρκόπουλος, Δίγκας, Ιωαννίδης, Τσιαντούλης, Καραγκεβρούδης, Λογοθέτης,  Τερζίδης, Καραμπέκης, Γηρούσης, Αλεξίου, Μπακιρτζίδης.

Οι αστυνομικοί της Ροδόπης για να φτάσουν στον τελικό και να κατακτήσουν για πρωώτη φορά το αργυρό μετάλλιο, απέκλεισαν κατά τη σειρά τις ομάδες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πιερίας, Ακαρνανίας, Λάρισας και Καρδίτσας.

Το Κύπελλο και τα μετάλλια στους δευτεραθλητές, απένειμε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωϋσιάδης, τον οποίο μάλιστα η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας βράβευσε απονέμοντας του αναμνηστική πλακέτα, για τη συνεισφορά του στη διοργάνωση.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας από τη Ροδόπη, Θανάσης Ντούρας, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους συμπαίκτες του, όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς και τους διαιτητές που συμμετείχαν αφιλοκερδώς: «Η διαδρομή μας στο τουρνουά τελείωσε κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα μας κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο για πρώτη φορά. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που αγωνίστηκαν με πάθος στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και φυσικά συναδελφικά. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το παράρτημα για την άψογη διεξαγωγή και όλο τον συντονισμό του πρωταθλήματος, που με τις ενέργειές τους δείχνουν τον επαγγελματισμό που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια σε αντίθεση με τα προηγούμενα. Σε όλα τα παιχνίδια βρισκόταν από την αρχή μέχρι το τέλος ο πρόεδρος κ. Ζάχαρης, ο γενικός γραμματέας κ. Μυσιρλόγλου, καθώς και η ΚΕΔ δια του κ. Μάρου, ορίζοντας τους καλύτερους διαιτητές και φυσικά αφιλοκερδώς. Μπράβο σε όλους».