Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων κατά ΚΙΕΦ

Και έκφραση συμπαράστασης στους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία.
πανελληνιος συλλογος πομάκων

Σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων, αναφέρει:

“Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων και η εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ, καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις εξελίξεις στην υπόθεση των δύο φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.

Το τουρκικό κράτος δεν κουράζεται να επιβεβαιώνει την εικόνα που έχουμε για αυτό.

Η ελληνική κυβέρνηση, εκτός από τις κούφιες επικοινωνιακού χαρακτήρα αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, ώστε το διεθνές κόστος για την Τουρκία από τη σύλληψη των δύο Ελλήνων, να καταστεί πολύ υψηλότερο από τα τυχόν πολιτικά οφέλη στο εσωτερικό της.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε και την οργή μας για τη στάση του τουρκόστροφου ψευδο-μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), το οποίο δεν άρθρωσε τον παραμικρό λόγο, μη τυχόν και θυμώσει ο μεγάλος σουλτάνος. Για άλλη μια φορά ξεσκεπάζεται το αληθινό του πρόσωπο και ο αποσταθεροποιητικός του ρόλος στην περιοχή”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood