Βραβείο στην κατηγορία «ραδιοφωνικό μήνυμα» του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα «40 χρόνια Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση», κατέκτησε μαθητής του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και σε αυτόν έλαβαν μέρος μαθητές από διάφορα σχολεία της ελληνικής επικράτειας, με δημιουργίες τους στις κατηγορίες «βίντεο», «ραδιοφωνικό μήνυμα» και «αφίσα».

Η τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν και των εκπαιδευτικών τους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 το πρωί, στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στην αίθουσα Jacqueline de Romilly.

Κατά τη διάρκεια της τελετής θα προβληθούν τα βραβευμένα μαθητικά σποτ, ενώ θα εκτεθούν όλες οι αφίσες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Επίσης θα παρουσιαστούν οι ψηφιακές δημιουργίες των φοιτητών του Τμήματος Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας, εμπνευσμένες από τα 40 χρόνια Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης.

Να σημειωθεί, δε, ότι η τελετή βράβευσης του Μαθητικού Διαγωνισμού «40 χρόνια Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση» θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.