βραβευση 1Για την πολυετή προσφορά και δράση του στον συνδικαλιστικό χώρο των επαγγελματιών, τιμήθηκε από τη ΓΣΕΒΕΕ, ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, κ. Ιωάννης Βαφειάδης.

Ο κ. Βαφειάδης διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΟΕΒΕΣ Νομού Ροδόπης από τις 21/09/1978 έως τις 26/09/1985, και Πρόεδρός της από τις 27/09/1985 έως τη συνταξιοδότησή του το 2003. Παράλληλα, από το 1985 έως το 2000 θήτευσε ως Πρόεδρος του Σωματείου Ζυθεστιατόρων Ροδόπης, ενώ από το 1986 έως το 2003 υπηρέτησε και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ ως μέλος.

Στα τριάντα πέντε χρόνια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, προσέφερε τις υπηρεσίες του στο συνδικαλιστικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

βραβευση 3Η βράβευσή του έλαβε χώρα κατά την 49η Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ, στο πλαίσιο ειδικής τελετής βράβευσης ανθρώπων της αγοράς “για τις εξαίρετες διοικητικές και συνδικαλιστικές πράξεις τους”.  Την τιμητική πλακέτα στον κ. Βαφειάδη επέδωσαν ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και ο Γενικός Γραμματέας της κ. Γιώργος Κουράσης.

Εξάλλου, η προσφορά του κ. Βαφειάδη, ο οποίος τυγχάνει καθολικής αποδοχής για το ήθος του στην τοπική κοινωνία της Ροδόπης, έχει εκτιμηθεί και από τον Δήμο Κομοτηνής – του έχει απονεμηθεί ειδική τιμητική διάκριση από τον πρώην δήμαρχο Αναστάσιο Βαβατσικλή.