Κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της Κομοτηνής να γεμίσει την Κυριακή (19:00) το δημοτικό γήπεδο και να ενισχύσει τον Πανθρακικό στον τελευταίο και πιο σημαντικό του φετινό αγώνα, απέναντι στη γειτόνισσα Skoda Ξάνθη, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στη Super League, απηύθυναν οι παλαίμαχοι του συλλόγου σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ 3Ζαχαρίας Τίλιος: «Να σωθεί η ομάδα και θα υπάρχει χρόνος ο Πανθρακικός να κάνει μια νέα αρχή, να δημιουργήσει μια καλύτερη ομάδα».

«Υπήρξαμε ουσιαστικά από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας που λέγεται Πανθρακικός. Την ομάδα τη ζήσαμε από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και παίξαμε ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια, δίνοντας τη ζωή μας για τον Πανθρακικό. Αρκετά χρόνια αργότερα ο σύλλογος ευτύχησε να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, και σιγά-σιγά να έχει σταθερή παρουσία στη Super League μετά την άνοδο του 2012. Φέτος ο Πανθρακικός είχε μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να πετύχει τον στόχο του, αρκεί να μπορέσει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη. Για τον λόγο αυτό πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο την Κυριακή. Να είμαστε δίπλα στην ομάδα, να φωνάξουμε για αυτήν, και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή μας στη Super League. Αφού συμβεί αυτό, θα υπάρχει χρόνος ο Πανθρακικός να δημιουργήσει μια καλύτερη ομάδα, να κάνει μια νέα αρχή, και να εμφανιστεί πιο δυνατός την επόμενη χρονιά».

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙΑπόστολος Χατζηϊωαννίδης: «Χρέος μας να στηρίξουμε την ομάδα, το αξίζουν και οι άνθρωποι που τη διοικούν».

«Για πολλά χρόνια παίξαμε σε αυτό το γήπεδο. Εδώ φάγαμε τα πόδια και τα γόνατά μας, σε άλλες εποχές. Ο Πανθρακικός, από εκεί που ήταν στις ερασιτεχνικές και στις χαμηλές επαγγελματικές κατηγορίες, βρέθηκε να συμμετέχει στη Super League, και το γεγονός αυτό είναι σημαντικό για όλη την πόλη, για την περιοχή γενικότερα. Θεωρώ ότι είναι χρέος μας να στηρίξουμε την ομάδα απέναντι στην Ξάνθη, να της δώσουμε ώθηση για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Πρέπει την Κυριακή το γήπεδο της Κομοτηνής να είναι γεμάτο από κόσμο. Είναι κάτι που αξίζει και στους ανθρώπους που διοικούν τον σύλλογο και ματώνουν οικονομικά όλα αυτά χρόνια».

11188403_846746222078043_279006760988503615_nΓιώργος Κεσίδης: «Με φωνή και ηρεμία».

«Όσοι αγαπάμε την ομάδα αυτή οφείλουμε να την υποστηρίξουμε την Κυριακή. Με την παρουσία μας στο γήπεδο, με τη φωνή μας και με ηρεμία, να αποτελέσουμε τον δωδέκατο παίκτη του Πανθρακικού ώστε να πανηγυρίσουμε μόλις λήξει ο αγώνας όλοι μαζί ενωμένοι».