Ντόπιο παγωτό Κομοτηνής, “ΑΡΙΣΤΟΝ”. Όσοι το έχουν δοκιμάσει, ξέρουν.

Η εταιρεία παρασκευής παγωτού ΑΡΙΣΤΟΝ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1958 στη Δράμα, από τα αδέρφια Αγγελίδη. Δύο χρόνια αργότερα δημιουργούν το πρώτο υποκατάστημά τους στην Κομοτηνή, και από το 1980 η επιχείρηση αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Το 1987, δε, περνά στα χέρια της δεύτερης γενιάς της οικογένειας.

Η εταιρεία σήμερα, με σημαντική εμπειρία δεκαετιών, συνεχίζει να παράγει το μοναδικό παγωτό ΑΡΙΣΤΟΝ, συνδυάζοντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ταυτόχρονα με σεβασμό στην παράδοση.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές της κάθε ηλικίας, ασφαλή προϊόντα παγωτού υψηλής ποιότητας.

Έτσι έχει καταφέρει να είναι αντάξια της εμπιστοσύνης του καταναλωτικού της κοινού, των συνεργατών και των προμηθευτών της.

Χωρίς ωστόσο να επαναπαύεται, επιμένει στον συνεχή εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, στην αναβάθμιση των μέσων μεταφοράς των προϊόντων της, και στην εφαρμογή πιστοποιημένων μεθόδων διασφάλισης ποιότητας, με τελικό στόχο την παραγωγή και διάθεση καινοτόμων και ασφαλών προϊόντων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531023021.