Ποιο κόλπο εφάρμοσαν οι δύο γυναίκες για να δώσει εξετάσεις η μία στη θέση της άλλης

Στη θεωρία το κόλπο τους ίσως να ήταν καλό. Στην πράξη ωστόσο τα έκαναν «μούσκεμα». Ο λόγος για δύο γυναίκες, μια 32χρονη και μία 33χρονη, οι οποίες είχαν τη φαεινή ιδέα να αλλάξουν ρόλους, προκειμένου η δεύτερη να πετύχει στις θεωρητικές εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής η 32χρονη μετέβη στον χώρο διεξαγωγής θεωρητικών εξετάσεων υποψήφιων οδηγών στην Καβάλα και, προσποιούμενη τη φίλη της, επέδειξε την αστυνομική ταυτότητα και το δελτίο εκπαίδευσης υποψήφιου οδηγού της 33χρονης, προκειμένου να λάβει μέρος στις εξετάσεις αντί αυτής.

Για κακή τύχη αμφότερων, το κόλπο έγινε αντιληπτό από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Καβάλας και στη συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών και για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.