Στους πανελλήνιους αγώνες του αγωνιστικού Τραμπολίνο, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Λαύριο, το σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου, θα λάβει μέρος ο φοιτητής του τμήματος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πανελλήνιος πρωταθλητής στο αγώνισμα, Στέφανος Κακογιάννης.

Στους προκριματικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ο νεαρός πρωταθλητής κατάφερε να εξασφαλίσει ένα από τα 15 «εισιτήρια» για την τελική φάση, τόσο στο ατομικό τραμπολίνο, όσο και στο διπλό μίνι τραμπ.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος συμμετείχε στους προκριματικούς αγώνες της Γ’ Περιφέρειας, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Ροϊτίκων Πατρών. Στον αγώνα του ατομικού τραμπολίνο κατέλαβε τη δεύτερη θέση και πλασαρίστηκε μεταξύ των 15 καλύτερων που θα δώσουν το «παρών» στο Λαύριο, ενώ στο διπλό μίνι τραμπ έκανε «επίδειξη δύναμης», αφού προκρίθηκε ως πρώτος στους πανελλήνιους αγώνες και μάλιστα με βαθμολογία 64.00, όταν ο δεύτερος και ο τρίτος προκρίθηκαν με 56.10 και 53.00 αντίστοιχα.

Οι παραπάνω επιδόσεις του 20χρονου φοιτητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αφήνουν υποσχέσεις για καινούργιες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Τον αθλητή, που ανήκει στο δυναμικό του ΓΑΣ Αλέξανδρος Πάτρας, με προπονητή τον Δημήτρη Στεφανόπουλο, στηρίζει σε αυτήν την προσπάθεια το Coffee Lab Κομοτηνής.