• Οι ευχές που δέχτηκε και έδωσε η “τυχερή” Ιωάννα Χατζηαντωνίου.

Αρχές του 2017, στην κοπή Βασιλόπιτας του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης, το “φλουρί” είχε “πέσει” στο κομμάτι της κ. Ιωάννας Χατζηαντωνίου, αντιπροέδρου τότε του επιστημονικού φορέα. Το γεγονός “αποδείχτηκε” γούρικο για την ίδια, καθώς τον τελευταίο μήνα του έτους εξελέγη ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του συλλόγου.

Η … “ρέντα” της συνεχίστηκε και κατά τη χθεσινή κοπή Βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, όπου κατά την πρώτη της επίσημη θεσμική παρουσία ως Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, το “φλουρί” βρέθηκε και πάλι στο δικό της κομμάτι. Αφορμής δοθείσης λοιπόν, και δεδομένου οτι την επόμενη διετία θα διεξαχθούν και δημοτικές και περιφερειακές και εθνικές εκλογές, παριστάμενοι της ευχήθηκαν “και εις ανώτερα”, με την ίδια πάντως να καταθέτει την προσήλωσή της και την κατηγορηματική της προτεραιότητα στη θητεία της στην προεδρία του δικηγορικού συλλόγου, η οποία ξεκίνησε χθες.

Εξάλλου, στις δηλώσεις της ενόψει του νέου έτους, σημείωσε: “Ο καινούριος χρόνος να αποτελέσει την αρχή μιας περιόδου ευημερίας, προκοπής, δημιουργίας και ασφάλειας. Το νέο έτος να είναι ειρηνικό και ελπιδοφόρο, να είναι μια χρονιά ενότητας, αλληλεγγύης. Το 2018 να προτάξουμε όλοι το συλλογικό συμφέρον ώστε να οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα καλύτερο μέλλον. Χρονιά πολλά και καλά σε όλους, με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία”.