Στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν την Πέμπτη από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης 5 ημεδαποί, ηλικίας 45, 40, 29, 29 (άντρες) και 20 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ηλικίας 29, 29 και 20, διότι τους εντόπισαν να κατέχουν ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα:

  • Ο ένας 29χρονος, κατείχε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 2,7 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
  • Η 20χρονη, κατείχε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και 4 αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.
  • Ο δεύτερος 29χρονος κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τους δύο δράστες, ηλικίας 45 και 40 ετών, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου να απορρίπτουν στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.