Άσχημα είναι δυστυχώς τα νέα για τον σκύλο που από την Κυριακή περιμένει στο πεζοδρόμιο της Οδού Ορφέως στην πιάτσα των ταξί τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος ενώ οδηγούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία, εγκατέλειψε αυτοκίνητο (ένα μπλε Renault Clio), και τετράποδο, και πήρε ταξί που τον μετέφερε σε μια αποθήκη στην περιοχή του Κικιδίου, όπου όμως τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Χθες μεταφέρθηκε η σωρός του από γραφείο τελετών στο νοσοκομείο Κομοτηνής, με τη νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Κηφνίδη να δείχνει καρδιακά προβλήματα που αποδείχθηκαν μοιραία. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο άτυχος άνδρας, 75 ετών, εξέπνευσε την Τετάρτη.

Μένει τώρα ο…Black Ράδιο Ταξί, όπως είχε «βαφτιστεί» από τους οδηγούς ταξί που τον φρόντισαν τις τελευταίες μέρες, όπως και άλλοι επαγγελματίες της περιοχής, να υιοθετηθεί από κάποιο νέο αφεντικό. Άλλωστε, όποιος τον έχει πλησιάσει έχει διαπιστώσει πως πρόκειται για ένα τρομαγμένο και ήσυχο ζώο που έχει ανάγκη από αγάπη αλλά και που σίγουρα μπορεί να δώσει αγάπη.

ΣΚΥΛΙ 1 (1) ΣΚΥΛΙ 2 (1) ΣΚΥΛΙ 3 (1) ΣΚΥΛΙ 4 (1) ΣΚΥΛΙ 5 (1) ΣΚΥΛΙ 6 (1) ΣΚΥΛΙ 7 (1) ΣΚΥΛΙ 9 (1) ΣΚΥΛΙ 10A ΣΚΥΛΙ 11 (1) ΣΚΥΛΙ 12 (1) ΣΚΥΛΙ 13 (1)