Συνεχίζεται και το Σάββατο 31 Μαρτίου το πρωτότυπο Πασχαλινό Βazaar του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis Κομοτηνής.

25 δημιουργοί, καλλιτέχνες και χειροτέχνες με ζωηρή φαντασία και πασχαλινή διάθεση, με πολλές ανησυχίες και έντονη καλλιτεχνική φύση, μας προσκαλούν για μια απολαυστική βόλτα στον φιλόξενο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis, και στις χειροποίητες δημιουργίες τους που είναι ιδανικές για δώρα.

Κοσμήματα, λαμπάδες, φαναράκια, χειροποίητα διακοσμητικά, φτιαγμένα όλα με αγάπη και έμπνευση για κοινωνικό μάλιστα σκοπό!

Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis Κομοτηνής, με σκοπό νέοι δημιουργοί και καλλιτέχνες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους για έναν σημαντικό ανθρωπιστικό σκοπό.

“Η Άνοιξη είναι εδώ και σας καλούμε να τη γιορτάσουμε στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis Κομοτηνής, όπου μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, να απολαύσετε τον καφέ σας, να παίξουν ξέγνοιαστα τα παιδιά σας και φυσικά να στηρίξετε την προσπάθεια των δημιουργών της πόλης μας”, είναι το μήνυμα-κάλεσμα των διοργανωτών.

Ώρες λειτουργίας  Εμπορικού Κέντρου: Σάββατο 9.00 – 20.00 και Κυριακή 11.00 – 20.00. Ώρες  λειτουργίας bazaar 9.00 – 20.00. Την Κυριακή 31 Μαρτίου από τις  12.30 ως τις 14.00, θα λειτουργήσει δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά με δωρεάν είσοδο.