Φέρεται αποφασισμένος να ηγηθεί ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, φιλοδοξώντας να συνεχίσει το έργο του Γιώργου Παυλίδη

Οριστικά φαίνεται ότι έχουν χωρίσει οι δρόμοι των Χρήστου Μέτρου και Μιχάλη Αμοιρίδη, και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να διασταυρωθούν στην κούρσα για τις περιφερειακές εκλογές του 2019.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης και πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού φέρεται αποφασισμένος να ηγηθεί ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στις επόμενες εκλογές, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με στελέχη πρώτης γραμμής που ανήκουν μάλιστα σε όλα τα κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό του κ. Αμοιρίδη βρίσκονται τουλάχιστον 5-6 Περιφερειακοί σύμβουλοι από τον Έβρο, τη Δράμα, τη Ροδόπη, την Καβάλα και την Ξάνθη. Αναγνωρίζοντας ότι μπορεί να απαντήσει στο αίτημα του κόσμου για νέα πρόσωπα και για ανανέωση στην παράταξη, «Μην το σκέφτεσαι καν, προχώρα μπροστά κι ακολουθούμε» του διαμήνυσαν από τις πρώτες ακόμη επαφές του. Οι ίδιοι σύμβουλοι λαμβάνουν επίσης υπόψη την αρνητική «αύρα» που εισπράττουν  για το πρόσωπο του νυν Περιφερειάρχη κ. Μέτιου.

Αυτό που ξεκαθαρίζει, τέλος, σε όλες τις συναντήσεις του ο Μιχάλης Αμοιρίδης είναι η φιλοδοξία του να συνεχίσει το έργο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, που θεωρεί ότι με τον σημερινό Περιφερειάρχη, δεν υπάρχει καμιά τέτοια προοπτική.

Με πληροφορίες από την «Αδέσμευτη Θράκης»