Στις 22/4 διεξάγονται οι εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ) για την ανάδειξη των νέων αιρετών μελών της διοίκησής του σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο των δέκα περιφερειακών παραρτημάτων του.

Ο Αλεξανδρουπολίτης Χρήστος Γκιουμουσίδης, Συντονιστής Περιβάλλοντος της Bonatti / J&P Avax, κατέρχεται ως υποψήφιος για το κεντρικό 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο μήνυμά του προς τους συναδέλφους του, αναφέρει:

«Εάν κρίνετε ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις μιας τέτοιας αιρετής θέσης του ΓΕΩΤΕΕ, παρακαλώ όπως με επιβραβεύσετε με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου. Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολυτιμότατη συνδρομή σας δια της συμμετοχής σε αυτή την ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία του Επιμελητηρίου μας, είτε με στηρίξετε με την ψήφο σας είτε όχι. Το σίγουρο είναι ένα και μοναδικό: έχετε αισθητήριο και αντικειμενική κρίση και θα προβείτε στις καλύτερες δυνατές επιλογές προσώπων, Συναδέλφων – Γεωτεχνικών, τόσο σε Κεντρικό όσο και σε Περιφερειακό Επίπεδο. Γιατί εκείνο που προέχει είναι το Αύριο όλων των Γεωτεχνικών (Γεωπόνων, Δασολόγων, Κτηνιάτρων, Γεωλόγων και Ιχθυολόγων), ανεξάρτητα από τις πολιτικές παρατάξεις από τις οποίες προέρχονται και από τις όποιες ιδεολογίες διακατέχονται. Ας κερδίσουν λοιπόν οι καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα, και οι ικανότεροι να διαχειριστούν τα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο κατώφλι του 21ου αιώνα και εν μέσω της άκρατης οικονομικής ύφεσης της Ελλάδος αλλά και ευρύτερα της ευρωπαϊκής οικογένειάς μας».