Σε γνωστό κέντρο διασκέδασης πραγματοποιήθηκε ο φετινός ετήσιος χορός και η κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

ΑΣΤΥΚΑΤ 2Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια βραδιά με πολύ κέφι και χορό.

Επίσης, μέσα από την εκδήλωση, οι πολίτες με τη συμμετοχή τους έδωσαν έμπρακτο μήνυμα στήριξης και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς των αστυνομικών στην τοπική κοινωνία, γκρεμίζοντας «διαχωριστικά τείχη» που κάποιοι τεχνηέντως προσπαθούν να χτίσουν μεταξύ κοινωνίας – αστυνομίας, και δικαιώνοντας έτσι για άλλη μια φορά την πάγια θέση του συνδικαλιστικού αστυνομικού κινήματος, πως οι αστυνομικοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας την οποία υπηρετούν με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

ΑΣΤΥΚΑΤ 6Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Χρήστος Φωτόπουλος, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Μαλλικόπουλος, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.-Θ. κ. Πέτρος Δεμερτζίδης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηνής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νότης Χαραλαμπίδης, ο Βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Ματσαρόκος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Καλαϊτζής, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Σταμπουλής, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης, η Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./ Τοπικό παράρτημα Ροδόπης κ. Ζωή Σκεύα, και ο Πρόεδρος του Κ.Τ.Ε.Λ. Ροδόπης κ. Πέτρος Δεληγκιόζης.

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και έξι ακόμη αστυνομικοί και πολίτες.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον χορό, καθώς και το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ροδόπης, το κέντρο διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ», το εστιατόριο «SULTAN TEPE» και τα καφέ μπαρ «STATE» και «SQUARE» για τα δώρα που προσέφεραν.

ΑΣΤΥΚΑΤ 11 ΑΣΤΥΚΑΤ 13

ΑΣΤΥΚΑΤ 1 ΑΣΤΥΚΑΤ 3 ΑΣΤΥΚΑΤ 4 ΑΣΤΥΚΑΤ 5 ΑΣΤΥΚΑΤ 7 ΑΣΤΥΚΑΤ 9

 

ΑΣΤΥΚΑΤ 10 ΑΣΤΥΚΑΤ 12