Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, φέρνει για μία και μοναδική παράσταση στην πόλη μας, τον Φοίβο Δεληβοριά, για να… αναρωτηθούμε όλοι μαζί «αν είναι αληθινά όσα ζήσαμε ως τώρα και να πούμε την ιστορία από την αρχή».

Η μοναδική αυτή συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 2 Μαρτίου και ώρα 9 μ.μ., στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης (Φιλίππου 31), με γενική είσοδο 10 ευρώ.

FOIVOS GR AresΟ Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του ξανασυναντούν «Εκείνη»,  ξαναχορεύουν τη «Μπόσα Νόβα του Ησαϊα», ξανακοιτιούνται στον «Καθρέφτη» και τον σπάνε, γίνονται «Αόρατοι Άνθρωποι» και περνούν από την «Όμορφη Πόρτα», πηδούν απ’την «Ταράτσα», σκοτώνονται, ξανασηκώνονται και καταλήγουν στο γνωστό οικουμενικό motto: «μένω στην Καλλιθέα-κι αγαπάω μια Κική-η ζωή μόνο έτσι είν’ ωραία»…

Μαζί με την νέα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, το θορυβώδες, αξεπέραστο combo Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Soto αποδεικνύουν πως είναι άνθρωποι και όχι ρέπλικες και παίζουν με τη μουσική του Φοίβου παίζοντας Μουσική.

«Ελάτε να αποφασίσουμε το παρελθόν μας και να θυμηθούμε το μέλλον μας. Κάπου στη μέση είναι η στιγμή μας, είναι η γιορτή, είναι που θα συναντηθούμε, είναι αυτή η βραδιά!», μας προσκαλεί η ΔΚΕΠΠΑΚ.

Αναλυτικά οι συντελεστές της συναυλίας: Τραγούδι: Φασούλη Νεφέλη, Πλήκτρα: Χριστοδούλου Κωστής, Ντραμς: Ντούβας Σωτήρης, Μπάσο: Yoel Soto, Κιθάρες: Κώστας Παντέλης, Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας, Artwork – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής, Management/Παραγωγή: PROSPERO