Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παρουσιάζει τη μουσική παράσταση της Γιώτας Νέγκα και του Θέμη Καραμουρατίδη, ο «Τελευταίος Εαυτός», στις 14 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κύτταρο Κομοτηνής (πρώην ΡΕΞ), στις 21:00.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης, ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην Αθήνα, παρουσιάζουν τη νέα τους μουσική παράσταση-πρόταση, στην Κομοτηνή.

Μια παράσταση βασισμένη στον ολοκαίνουριο κοινό δίσκο τους με τίτλο «Τελευταίος Εαυτός», σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, που θα κυκλοφορήσει από την FeelgoodRecords. Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης, δίνοντας έμφαση στον πιο  δημιουργικό και ουσιαστικό τους ρόλο, παρουσιάζουν για πρώτη φορά ολοκληρωμένα τα τραγούδια του «Τελευταίου Εαυτού», όλα σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.

Ένας συνθέτης, ένας στιχουργός, και μια ερμηνεύτρια, συναντιούνται σε έναν σύγχρονο δίσκο παλαιάς κοπής, με αποτέλεσμα δέκα έντεχνα λαϊκά κομμάτια, που φιλοδοξούν να γίνουν από τα πιο αγαπημένα μας.

Εκτός από τα τραγούδια του νέου τους δίσκου, η Γιώτα και ο Θέμης θα παρουσιάσουν και τραγούδια από το πολύ επιτυχημένο προηγούμενο άλμπουμ τους, το «Καινούριο Φιλί», επιλογές από το σύνολο της προσωπικής τους δισκογραφίας, καθώς και σημαντικές  στιγμές από το έργο των  κορυφαίων έντεχνων και λαϊκών μας συνθετών.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει και στην εκτέλεση αποσπασμάτων από την πρωτότυπη ορχηστρική μουσική που έγραψε ο Θέμης Καραμουρατίδης για τη νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη, “Ουζερί Τσιτσάνης”.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης λοιπόν, μας προσκαλούν στη νέα τους παράσταση, μια παράσταση με χαρακτήρα αυθεντικού ακροάματος και βασικό πρωταγωνιστή τα ίδια τα τραγούδια.

Παίζουν οι μουσικοί:

Μπουζούκι, μπαγλαμά, τζουρά: Νίκος Κατσίκης.

Κιθάρα, μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης.

Βιολί, μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής.

Τσέλο: Άρης Ζέρβας.

Κοντραμπάσο: Γιώργος Μπουλντής.

Τύμπανα: Κρίτων Μπελλώνιας.

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης.

Φώτα: Αλέξανδρος Προδρόμου.

Κινησιολογική-σκηνική επιμέλεια: Δημόκριτος Σηφάκης.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.

Προπώληση: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (από 7/12).