Σε οικογενειακό κλίμα ο σύλλογος μαχητικών τεχνών που σάρωσε την χρονιά που μας πέρασε τα μετάλλια, ο ΔΙΑΣ BUDO AKADEMY ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, έκοψε για τα μέλη και τους φίλους του τη Βασιλόπιτά του.

Στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος κατέκτησε 16 χρυσά, 4 αργυρά και 15 χάλκινα μετάλλια, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη διοργάνωση ως σύλλογος. 

Στο Κύπελλο Θράκης μια από τα ίδια, με 26 χρυσά, 33 αργυρά και 35 χάλκινα, και με τον σύλλογο να αναδεικνύεται επίσης πρώτος της διοργάνωσης.
 
Ακόμη, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέκτησε δυο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια,, ενώ τέσσερις αθλητές του κλήθηκαν στην εθνική ομάδα!

Για “μια πολύ παραγωγική χρονιά” έκανε λόγο η Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Κατερίνα Ιωαννίδου, συγχαίροντας και ευχαριστώντας τον αρχιπροπονητή Αλέξανδρο Παρασίδη, το Δ.Σ. και όλους όσους συνέβαλαν στις επιτυχίες. Η κ. Ιωαννίδου αναφέρθηκε επιπλέον στις παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου, ενώ εστίασε ακόμη στις ανθρώπινες αξίες που διδάσκονται στα 160 μέλη της ακαδημίας. Ιδιαίτερη μνεία, δε, έκανε στον νέο, ιδανικό χώρο του συλλόγου, στην οδό Φιλίππου 11, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από ιδίες δαπάνες, και ο οποίος αποτελεί κόσμημα τουλάχιστον στη βόρεια Ελλάδα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τον dj Κώστα Χατζηβλασίου, και οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν υπόσχεση για νέες διακρίσεις.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ