Την έκπληξη πολλών προκάλεσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ κ. Ευρ. Στυλιανίδης, εμφανιζόμενος στην πρεμιέρα της νέας παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο τέως βουλευτής Ροδόπης, φωτογραφήθηκε μάλιστα χαμογελαστός και εναγκαλιζόμενος με τον ηθοποιό, καθώς η γνωριμία που τους συνδέει έχει κοινό σημείο αναφοράς την Κομοτηνή όπου ο Λ. Λαζόπουλος υπήρξε φοιτητής.

Ωστόσο η ενέργεια του κ. Στυλιανίδη, ο οποίος προαλείφεται για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ στην περίπτωση εκλογής Μεϊμαράκη, προκάλεσε και ουκ ολίγα επικριτικά σχόλια από οπαδούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως:

«Στις 20 Δεκεμβρίου αποφασίζουμε ποια Νέα Δημοκρατία θέλουμε! Τη ΝΔ της φωτό που μας οδηγεί στην παρακμή, εναγκαλιζόμενη με τους υβριστές και τους αριστερούς λαϊκιστές και λασπολόγους, ή τη ΝΔ που θα ξανακάνει τη φιλελεύθερη ιδεολογία κυρίαρχη και θα αγωνιστεί για να απαλλαχθεί η χώρα από τις νοοτροπίες του χθες που μας έχουν καταστρέψει; Αγκαλιές με τους αισχρούς εκατομμυριούχους υβριστές της παράταξης; Ντροπή! Και ο νοών νοείτω».