Τη στήριξή του στον υποψήφιο αρχηγό του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκο Ανδρουλάκη, εκφράζει ο τέως γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και πρώην Αντιπεφερειάρχης Ροδόπης, Παύλος Δαμιανίδης. Αφού αναλύει το σκεπτικό, βάσει του οποίου υποστήριξε τον Γιώργο Καμίνη στην πρώτη φάση της αναμέτρησης των υποψηφίων, διακρίνει ότι ανάμεσα στους «μονομάχους» του δεύτερου γύρου των εκλογών εκείνος που συγκεντρώνει τα περισσότερα, κατά την άποψή του, αναγκαία χαρακτηριστικά για να ηγηθεί του νέου φορέα είναι ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Δαμιανίδη έχει ως εξής:

«Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι εκλογές για το νέο πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς, κατέθεσα την άποψη και την επιλογή μου. Αυτή ήταν ο Γ. Καμίνης, διότι η υποψηφιότητα του, για μια σειρά από λόγους, ήταν αυτή που συγκέντρωνε τα περισσότερα χαρακτηριστικά που απαιτούνται στη σημερινή εποχή και μπορούσε να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη δυνατή δυναμική στην ευρύτερη κοινωνία, αυτήν δηλαδή που δεν ψηφίζει σήμερα τον πολιτικό μας χώρο.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό και για τους ίδιους ακριβώς λόγους και με βάση τα όσα είδα κατά τη χθεσινή διαδικασία, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η επιλογή που συγκεντρώνει πλέον τα περισσότερα από τα αναγκαία, κατά την άποψη μου, χαρακτηριστικά, είναι μακράν αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη, τον οποίο και θα στηρίξω στο β’ γύρο των εκλογών».