Τρεις μέρες απέμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League, κι απ’ ότι φαίνεται η απροθυμία του Πανθρακικού να λάβει μέρος, οριστικοποιείται!

Ο λόγος; Το απαιτούμενο κόστος των 25.000 περίπου ευρώ. Το αποτέλεσμα; Τα παιδιά μένουν ξεκρέμαστα, χωρίς ομάδα και εκτός αγωνιστικής δράσης.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥΟι πιτσιρικάδες, που βρίσκονται στις ακαδημίες του συλλόγου από τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα, πέρυσι συμμετείχαν, αν και κατά έναν χρόνο μικρότεροι, στο εν λόγω πρωτάθλημα, γνωρίζοντάς το καλά, και φέτος έχουν δεδομένες και αντικειμενικά υψηλές πιθανότητες να πρωταγωνιστήσουν, όμως η πράσινη ΠΑΕ αδυνατεί λέει να τους στηρίξει λόγω οικονομικής στενότητας!

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στο πρωτάθλημα λήγει την Τετάρτη 9/9, και ευχόμαστε τελικά να υπάρξει αίσια κατάληξη. Διαφορετικά, θα είναι ντροπή…

Εκτός από τον Πανθρακικό, και η ομάδα της Καλλονής δεν κατεβάζει την Κ15, όμως τα έξοδα για τους νησιώτες είναι κατά πολύ πιο αυξημένα, λόγω της γεωγραφικής τους ιδιαιτερότητας που απαιτεί πολυπλοκότερες μετακινήσεις και διανυκτερεύσεις για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.