Σε πολιτική εκδήλωση του «Πράττω», που λαμβάνει χώρα στο Πολιτιστικό Κύτταρο – πρώην ΡΕΞ, μιλάει αυτήν την ώρα ο τέως Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς. Το θέμα της ομιλίας, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7, είναι είναι «Ελλάδα – Θράκη – Δημοκρατία. Σημασία της πολιτικής».

Προσερχόμενος στον χώρο της εκδήλωσης, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε: «Είναι χαρά μου που είμαι στην Κομοτηνή. Είναι δεκαετίες ιδιαίτερης αγάπης αυτή η πόλη, που αποτελεί κομμάτι του ελληνισμού σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της χώρας και που συνενώνει το πιο διαφορετικούς ελληνικούς πληθυσμούς. Φροντίδα μας σαν «Πράττω» θα είναι να δυναμώσει η ανάπτυξη και οι προοπτικές αυτού του τόπου».

Κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, ότι ουδέποτε ανέφερε πως η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος, ο κ. Κοτζιάς απάντησε με νόημα: «Τον κ. Καμμένο ρωτήστε. Αν τα παίρνει πίσω, χαρά μου».

Tον τέως Υπουργό υποδέχτηκαν τοπικά στελέχη της Κίνησης «Πράττω», καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, ενώ το «παρών» στην ομιλία του έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιώργος Πετρίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος και Τζιχάν Ιμάμογλου, ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Τάσος Βαβατσικλής, ο πρώην Δήμαρχος Αιγείρου, κ. Βαγγέλης Λίτσος, εκπρόσωποι του σωματείου ιεροδιδασκάλων κ.α.