“Ανάπτυξη / Ενέργεια – Οι πολίτες στο επίκεντρο”.

Με αυτή τη φράση συνόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης τη συνάντηση που είχε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύων και τον Διευθυντή Λειτουργίας, της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΔΑ) Α.Ε., κ.κ. Θεόδωρο Τερζόπουλο, Κωνσταντίνο Διονυσόπουλο και Θεόδωρο Ρίζο, αντιστοίχως.

“Στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συζητήσω για τις προοπτικές της περιοχής μας με φορείς και σημαντικές προσωπικότητες που ήταν προσκεκλημένοι και παρευρισκόμενοι”, δηλώνει ο κ. Τσαλικίδης, και προσθέτει:

“Μια από αυτές τις συναντήσεις ήταν με τους εκπροσώπους της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε., με τους οποίους είχα τη δυνατότητα να συζητήσω για την έναρξη του έργου καθώς και για τις τελευταίες λεπτομέρειες που διεκπεραιώθηκαν σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας πριν την δημοπράτηση και έναρξη”.

Όπως τονίζει δε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, “πρόκειται για ένα σημαντικό έργο πνοής για την περιοχή μας, το οποίο αποτελεί από τα πιο σημαντικά και πρώτα σε προτεραιότητα έργα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Με αυτή την εξέλιξη χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα πάρουν οικονομική ανάσα και ώθηση τα επόμενα χρόνια”.