Γιώργος Πατούλης, Παναγιώτης Νίκας, Φάνης Σπανός και Νεκτάριος Φαρμάκης. Αυτά είναι τα 4 πρόσωπα που «κλείδωσαν» σήμερα ως υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για τις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας αντίστοιχα.

Αντίθετα, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η εκκρεμότητα αναφορικά με το «χρίσμα» της Πειραιώς παραμένει, αφού ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστος Μέτιος, δέχεται έντονη αμφισβήτηση.

Όπως όλα δείχνουν, ειδήσεις θα προκύψουν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη. Την ημέρα αυτή έχουν κληθεί να κατέβουν στην Αθήνα όλοι οι σύμβουλοι της «Περιφερειακής Αναγέννησης» και οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, συμπεριλαμβανομένου μάλιστα του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Κώστα Ζαγναφέρη, που έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση ο αρχηγός της ΝΔ αναμένεται να παίξει τα «ρέστα» του για την ανατροπή της διαλυτικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην «Περιφερειακή Αναγέννηση» και για τη στήριξη της υποψηφιότητας Μέτιου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Τα αποτελέσματά της αναμένονται με ενδιαφέρον…