Σε Θρυλόριο, Ίμερο, Προσκυνητές, Φανάρι, Πάμφορο, Πάνδροσο και Παλλάδιο, θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων ενόψει των εορτών της Αγίας Μαρίνας και του Προφήτη Ηλία, ενώ στη Φωλιά του Δήμου Ιάσμου, θα τελέσει τα Θυρανοίξια του παρεκκλησίου που ανήγειρε ο συμπολίτης Γιάννης Δημόπουλος με την οικογένειά του.

Πέμπτη 16/7, ώρα 7 μ.μ. θα Χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Θρυλορίου, και στις 7:30 μ.μ. στην Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ιμέρου.

Παρασκευή 17/7, το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ιμέρου, και στις 7 μ.μ. στην Ακολουθία του μεθέορτου Εσπερινού στο εορτάζον παρεκκλήσι Αγίας Μαρίνας Φαναρίου.

Σάββατο 18/7/2015, το πρωί θα ιερουργήσει στο Παρεκκλήσι Προφήτη Ηλία Προσκυνητών, και στις 7:30 μ.μ. θα τελέσει τα Θυρανοίξια του παρεκκλησίου Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Φωλιά του Δήμου Ιάσμου.

Κυριακή 19/7, το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παμφόρου, και στις 7:30 μ.μ. στην Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Πανδρόσου.

Δευτέρα 20/7, το πρωί, θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Παλλαδίου.