Ο “Μακεδονομάχος” Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας που οργανώνει … “εκστρατεία” στις Πρέσπες

Απαιτεί 100 ευρώ από κάθε προμηθευτή του Δήμου για εκμίσθωση λεωφορείων για τις Πρέσπες.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ 7

Απαιτεί 100 ευρώ από κάθε προμηθευτή του Δήμου για εκμίσθωση λεωφορείων για τις Πρέσπες.

Στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μετέβη ο δήμαρχος Δοξάτου Δράμας Δημήτρης Δαλακάκης, προκειμένου να διατρανώσει την απόφασή του να κλείσει τις υπηρεσίες του Δήμου την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Ιουνίου, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία με την πΓΔΜ.

Ο 38χρονος δήμαρχος, δικηγόρος στο επάγγελμα, διαμηνύει και την πρόθεσή του να προχωρήσει σε επιπλέον σειρά ενεργειών που υπερτονίζουν τη διαφωνία του (αλλά και των δημοτών του όπως υποστηρίζει) με το πλαίσιο συμφωνίας επίλυσης του ονοματολογικού της πΓΔΜ, όπως μετονομασίες πλατειών, μεσίστιες σημαίες, “εκστρατεία” στις Πρέσπες.

Χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή του στο facebook, έγραψε:

“Οι πρώτες ακτίνες του ηλίου με βρίσκουν καθ’ οδόν για Θεσσαλονίκη, στο εκεί Γραφείο του Πρωθυπουργού και στο Υπουργείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θράκης. Σε λίγες ώρες θα συναντήσω τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού και την Υπουργό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θράκης, ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ… Τους ενημερώνω ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Δήμος Δοξάτου ΚΛΕΙΝΕΙ. Τους ενημερώνω ότι Πέμπτη και Παρασκευή οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ μας σημαίες μας θα κυματίζουν μεσίστιες. Τους ενημερώνω ότι καλώ έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για σήμερα για να μετονομαστούν όλες μας οι κεντρικές πλατείες σε Μεγάλου Αλεξάνδρου, Φιλίππου, Μακεδονίας, Παύλου Μελά. Τους ενημερώνω ότι θα απαιτήσω σήμερα από κάθε προμηθευτή του Δήμου, από 100 € για εκμίσθωση λεωφορείων για τις Πρέσπες και για την ανέγερση τεράστιου ήλιου της Βεργίνας στην πλαγιά του Κεφαλαρίου. Τους ενημερώνω ότι ο Δήμος Δοξάτου θα είναι στις Πρέσπες, παιδιά, άνδρες, γυναίκες… Τους ενημερώνω ότι οι δημότες μου είναι φιλήσυχοι, αλλά για τη Μακεδονία μας είναι θεριά ανήμερα. Τίποτε δεν τελειώνει, αν ο λαός μας δεν το επιτρέψει”.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood