Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις «Πινόκιο» και «Κοκκινοσκουφίτσα» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, καθώς παρουσιάζει για όγδοο καλοκαίρι στην Κομοτηνή, σε πραγματική θεατρική απόδοση, το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν, «Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια».

Ο εννεαμελής θίασος του Μικρού Θεάτρου Λάρισας, με τα εντυπωσιακά πάντα σκηνικά του, τα απίθανα κοστούμια και τις ποιοτικές μουσικές του, παρουσιάζει την παράσταση της χρονιάς.

Μια παιδική παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των μικρών αλλά και των μεγάλων φίλων του.

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Λίγα λόγια για το έργο

Τα 7 κατσικάκια μένουν μόνα στο σπίτι καθώς η μαμά κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. «Ο λύκος ξέρει να αλλάζει τη μορφή του. Θα τον γνωρίσετε όμως από τη χοντρή, βραχνή φωνή του, κι απ’ τα μαύρα του πόδια». Παρ’ όλο που τα κατσικάκια υπακούουν, ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι, αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρυφτεί. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί … τότε έρχεται η ώρα που ο λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Εισιτήρια: Προπώληση 8 € (Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο 25310-84040, Ταμείο 10 € / Κρατήσεις – Πληροφορίες 6974797109.

Για μία μοναδική παράσταση, στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής, την Τετάρτη 11 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ.

Διάρκεια: 87 λεπτά (με διάλειμμα 10 λεπτών).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΑΝΝΑ ΚΡΙΝΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ, ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνογραφία – Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Κίνηση-χορογραφίες: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ