Νευραλγική θέση στη διοίκηση της Ένωσης για την «ψυχή» του ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ Κομοτηνής

Αλλαγή «σκυτάλης» είχαμε στην Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ) μετά από την εκλογική διαδικασία και τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Στη θέση του προέδρου εκλέχτηκε ο κ. Παύλος Παπαδόπουλος από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με την απόλυτη ομοφωνία όλων των μελών. Τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Ροδακόπουλος από τον ΠΟΔΗΛΑΤΗ και τη θέση του Α΄ αντιπροέδρου η «ψυχή» του ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ Κομοτηνής, ο κ. Κυριάκος Γκογκότσης. Στη διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. εκπροσωπείται επίσης και ο ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης, με τον κ. Βασίλη Ποιμενίδη στη θέση του Β’ αντιπροέδρου.

Τη θέση του Ταμία ανέλαβε ο κ. Κώστας Τσορτουκτσίδης του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης, ενώ υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ο κ. Παντελής Τζερτζεβέλη. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης είναι οι: Χαράλαμπος Αμοιρίδης από τον ΑΙΑ Κιλκίς, Ιωάννης Ζαφειριάδης από τον ΠΗΓΑΣΟ και Χρήστος Λεβέντης από τον ΡΗΣΟ Ορεστιάδας.
Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Αφεντούλης Τσακιρίδης (ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης), Χαράλαμπος Μπακάλμπασης (ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ Κομοτηνής), Σπυρίδων Καρατζούλης (ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ).
Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής ανέλαβαν οι: Ιωάννα Καλέση (ΒΑΟ), Σοφία Τσαλκιτζή (ΠΑΟΚ), Ευγενία Χατζηστεργίου (ΠΑΟΚ).

Τις καλύτερες ευχές του στο νέο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ έδωσε πρώτος ο απερχόμενος πρόεδρος και Ολυμπιονίκης του Αθλήματος κ. Κλεάνθης Μπάργκας, ο οποίος δήλωσε ότι παραμένει στις επάλξεις του αθλήματος της ποδηλασίας, καθώς έχει επωμιστεί τη συνδιοργάνωση της ποδηλατοδρομίας με την Διαβητολογική Εταιρεία Β. Ελλάδος «κάνουμε ποδήλατο για το Διαβήτη», η οποία θα λάβει χώρα στις 20 Νοεμβρίου, ώρα 12:30, στο πλακόστρωτο της Ν. Παραλίας Θεσσαλονίκης. Με την ευκαιρία κάλεσε μικρούς και μεγάλους να δώσουν το «παρών» με τα ποδήλατά τους.