Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού του με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και τη φετινή θεατρική χρονιά.

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις «Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά», Οι «Μύθοι του Αισώπου», Η «Πεντάμορφη και το Τέρας’, και «Ο λύκος και τα τρία γουρουνάκια» έρχεται στην Κομοτηνή για όγδοη συνεχόμενη χρονιά με το νέο του αριστούργημα, τον «Πινόκιο»! 

Λίγα λόγια για το έργο

Η ιστορία του Πινόκιο του Carlo Collodi, είναι πασίγνωστη. Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. «Μπαμπάς» και «γιος» δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους, και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες “προκλήσεις” που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα. Η συνέχεια … επί σκηνής!

Στο Ίδρυμα Παπανικολάου, το Σάββατο 31 Μαρτίου, δύο παραστάσεις στις 17:15 και στις 19:15.

  • Διάρκεια :  87΄ (με διάλειμμα 10΄).
  • Εισιτήρια: προπώληση (Δημοκρίτειο βιβλιοπωλείο, 25310 84040) 7 € / Ταμείο: 9 € / ηλεκτρονική προπώληση viva.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης ,Τζέισον Κόλινς, Γιώργος Δάσκαλος, Δημήτρης Κατσώνης, Άρης Πλιός

Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Μουσική Επιμέλεια : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Σκηνικά : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Διασκευή : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Κοστούμια : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Κινησιολογία : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες Σχέσεις : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πληροφορίες : 6974797109