Κατασκηνωσεις 1Στις πέτρινες κατασκηνώσεις της Μαρώνειας βρέθηκε την Τετάρτη 0 ποδηλατικός σύλλογος Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας» συνεχίζοντας το έργο του με σκοπό την ποδηλατική επιμόρφωση της νεολαίας.

Στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, παρόν και ο Έλληνας πρωταθλητής ποδηλασίας και προπονητής των ακαδημιών του «Θράκα Ιππέα» Χαρούν Μολλά,  με τον οποίο τα παιδιά ποδηλάτησαν και έκαναν ασκήσεις δεξιοτεχνίας. Οι μικροί κατασκηνωτές άκουσαν με προσοχή τα μέλη του συλλόγου και τις αναφορές τους περί ποδηλάτου και ασφαλούς οδήγησης, εξέφρασαν τις απορίες τους και ήρθαν σε επαφή με τα ποδήλατα και τον ποδηλατικό εξοπλισμό  των αθλητών του συλλόγου.

Για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ο «Θράκας Ιππέας» μέσω του προέδρου κυρίου Γκογκότση, προσέφερε ένα μήνα δωρεάν εκπαίδευσης εφόσον αποφασίσουν να εγγραφούν στις ακαδημίες του συλλόγου.

“Ο σύλλογος από την πλευρά του ευχαριστεί θερμά τις παιδικές κατασκηνώσεις «Πέτρινες Κατασκηνώσεις» Μαρώνειας και την υπεύθυνη κ. Χριστίνα Τόνγκα για την πρόσκληση και τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει να μιλήσουμε με τους μικρούς μας φίλους” αναφέρεται σε ανακοίνωση του “Θράκα Ιππέα”. Ο σύλλογος εύχεται καλές διακοπές σε όλα τα παιδιά, να περάσουν ξένοιαστα και να ποδηλατούν όσο περισσότερο μπορούν!

Κατασκηνωσεις 2          Κατασκηνωσεις 3 (1)