Υπογράφηκε από τον Αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη η απόφαση διορισμού των δέκα τριών νέων Περιφερειακών Δ/ντών Εκπαίδευσης.

Στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, τον Σάββα Μελισσόπουλο από την Ξάνθη (που αποχωρεί και αναλαμβάνει Σχολικός Σύμβουλος εάν το επιθυμεί), διαδέχεται ο γυμναστής από τον Έβρο Παναγιώτης Κεραμάρης.

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ γεννήθηκε το 1964, έλκει την καταγωγή του από τη Λευκίμη του Έβρου, έζησε και μεγάλωσε στις Φέρες Αλεξανδρούπολης. Είναι Πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ., κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη, και εργάζεται σαν καθηγητής φυσικής αγωγής και Υποδιευθυντής στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, ενώ διατέλεσε και διευθυντής του 1ου Δημοτικού Αλεξανδρούπολης. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Α΄ και εργάστηκε σε τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους και ακαδημίες, και είναι μέλος του συλλόγου προπονητών Έβρου. Υπήρξε μέλος σε διάφορα Δ.Σ. συλλόγων εκπαιδευτικών και καθηγητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ θήτευσε και στο Δ.Σ. της ΟΚΠΕ. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Σοφία Μανούση, διοικητική υπάλληλο του ΔΠΘ, και έχει δύο κόρες.

Ο Π. Κεραμάρης είναι στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπήρξε ο πρώτος εκπρόσωπος του κόμματος στον Νομό Έβρου, και ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοινωνική Συμμαχία» (Γιαννακίδη-Καραλίδη), στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές.