Οι τέσσερις Σκοπιανοί προωθούσαν παράνομα στη χώρα 10 Πακιστανούς

Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι FYROM, ηλικίας 45, 34, 30 και 28 ετών, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες από το Πακιστάν.

diakΑναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, πλην όμως 30χρονος οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κινήθηκε στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, όπου λίγο πιο κάτω ο οδηγός του το ακινητοποίησε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή των αστυνομικών ελέγχων στο φορτηγό. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι υπόλοιποι τρεις δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν. Επίσης, τα δύο οχήματα, όπως και 4 κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.