Ο γενικός δ/ντής του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Δημήτρης Παγωνίδης.

Ο Δημήτρης Παγωνίδης είναι ο νέος γενικός διευθυντής της Δόξας Προσκυνητών.

Ο έμπειρος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πετυχημένος σήμερα διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου των μπλε, Γιώργου Λιάγκη, και…ήδη έδειξε τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής.

Ντεμπουτάρισε στη Χρυσούπολη, όπου παρά την ήττα με 2-1 από τον Νέστο, η Δόξα έπαιξε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, ενώ στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα, με τον Καμπανιακό, είδες τους παίκτες των Προσκυνητών να επικρατούν με ανατροπή, κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς και παίρνοντας ισχυρή ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του μαραθωνίου του πρωταθλήματος.

Ο Δημ. Παγωνίδης με την εμπειρία του στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής σε Δόξα Γρατινής, Πανθρακικό, Ορφέα Ξυλαγανής, Αιολικό, Έβρο Σουφλίου, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και Νέα Χιλή, αλλά και ως παράγοντας την τελευταία πενταετία στον ΠΑΟΚ, αναμένεται να βοηθήσει καταλυτικά τη…«σταχτοπούτα» της Γ΄ εθνικής, στη διαχείριση  θεμάτων που αφορούν τους παίκτες, την οργανωτική λειτουργία του συλλόγου, αλλά και τα μεταγραφικά μέτωπα.

Εξάλλου, είναι γνωστό οτι πρόκειται για άνθρωπο με επιτυχίες στο ποδοσφαιρικό και προπονητικό παλμαρέ του, και αναμφίβολα η κίνηση αυτή από πλευράς διοίκησης της Δόξας μόνο κομβική και εύστοχη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.